Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις

Στο myg έχετε τη δυνατότητα να διαφημιστείτε ανάμεσα στα τέσσερα πακέτα προτάσεων που σας προσφέρουμε.

  • Εχουμε τη δυνατότητα για e-shop κατηγοριοποιημένο, οπότε μπορείτε να απευθυνθείτε στο εμπορικό τμήμα του myG.gr
  • Σε περίπτωση που υπάρξει και 2ο κατάστημα από τον ίδιο πελάτη χορηγό, τότε θα έχει 20% έκπτωση στο 2ο κατάστημα
  • Σε περίπτωση που κάποιος χορηγός μας συστήσει σε επιπλέον χορηγό θα έχει έκπτωση της τάξεως του 10% ενώ αν μας συστήσει έως 3 χορηγούς θα έχει 25% έκπτωση και τη δυνατότητα να μετέχει δωρεάν σε έντυπη μορφή που θα εκδώσει το my G.
  • Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να είναι σε παραπάνω από μία κατηγορία , τότε μπορεί να απευθυνθεί στο εμπορικό τμήμα του myG και στα τηλέφωνα που δίνονται παρακάτω. Πολιτική μας θα είναι η εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας προς όφελος του κοινού.
  • Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να είναι ως ο πρώτος χορηγός στην κατηγορία του ή σε διάφορες κατηγορίες , τότε μπορεί να απευθυνθεί στο εμπορικό τμήμα του myG και στα τηλέφωνα που δίνονται παρακάτω. Πολιτική μας θα είναι η εκπροσώπηση ενός χορηγού στην κεντρική σελίδα από διαφορετικές κατηγορίες, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.

Εάν θέλετε επιπλέον πληροφορίες για τις τιμές, τα πακέτα δόσεων και εκπτώσεων μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 6937817053 , είτε να στέλνετε mail στο marketing@myg.gr

Τέλος, έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε σε επαφή με επαγγελματία φωτογράφο, μακετίστα και τυπογράφο για οποιαδήποτε άλλη επιλογή διαφήμισης επιθυμείτε, όπως και σε όποιο άλλο ΜΜΕ ενημέρωσης επιθυμείτε.