Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Σύλλογος Φίλων Airsoft
Τηλ:
email:
Δ/νση:
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Σας καλωσορίζουμε στον  «σύλλογο αεροσφαίρισης Λέσβου Rangers».

Σκοπός του σωματείου είναι η ανάπτυξη, καλλιέργεια και διαδοχή στα πλαίσια του φίλαθλου πνεύματος στην πόλη της Μυτιλήνης και γενικότερα στο νησί της Λέσβου του αθλήματος της αεροσφαίρισης .

Ο Σύλλογος μας με την επωνυμία «Σύλλογος Αεροσφαίρισης Λέσβου Rangers» είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα νομίμως εγκεκριμένο από όλους τους αρμόδιους φορείς και στόχο του έχει μόνο την ανάπτυξη, καλλιέργεια και διάδοση στα πλαίσια του φίλαθλου πνεύματος του αθλήματος της αεροσφαίρισης σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της κοινωνικής δράσης και του εθελοντισμού.

Προς αποφυγή οποιαδήποτε παρερμηνείας αναφέρεται ότι ο Σύλλογός μας δεν έχει καμία σχέση ούτε και συνδιαλλαγή ,συνεργασία με σωματεία ή οποιασδήποτε νομικής μορφής οργανώσεις νόμιμες ή παράνομες ανά την Ελλάδα ,πολιτοφυλακής πατριωτικού χαρακτήρα ή όπως αλλιώς χαρακτηρίζονται.

 

Πληροφορίες για την διοργάνωση παιχνιδιών και για τους κανόνες διεξαγωγής αυτών μπορείτε να βρείτε με το να επισκεφτείτε το Groupμας στο Fb:

https://www.facebook.com/groups/143387062370628/?fref=ts

 

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά χαρακτηριστικά και ιστορικά στοιχεία του Airsoft:

 

Το Airsoft  ξεκίνησε στην Ιαπωνία στα  αρχές του 1980. Η κατοχή όπλων στην Ιαπωνία ήταν παράνομη ,αλλά παράλληλα υπήρχε αυξανόμενο ενδιαφέρον για αυτά, γεγονός που έκανε μία εταιρεία να ξεκινήσει την παραγωγή αντιγράφων όπλων που λειτουργούσαν με ελατήριο και τα οποία εκτόξευαν πλαστικά σφαιρίδια μεγέθους 6mm.

Ως ορισμό θα μπορούσαμε να πούμε ,ότι είναι το χόμπι που αφορά τη συλλογή πραγματικών, μη θανάσιμων , γνήσιων αντιγράφων πραγματικών όπλων , είτε για σκοπούς επίδειξης ή για τη συμμετοχή σε φιλικό ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Το Airsoft εμφανίστηκε στην Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη στα μέσα του 1990 και μόλις τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει αναπτυχθεί στις εν λόγω Ηπείρους.

Τα πλεονεκτήματα του Airsoftείναι ότι δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ζήσουν την εμπειρία χρησιμοποίησης του όπλου των ονείρων τους και ότι σας δίνει την ικανοποίηση να έχετε ένα πραγματικό αντίγραφο να το χρησιμοποιήσετε.

Η δυνατότητα αυτή, δηλαδή να «παίζει» ο κόσμος με τα όπλα των ονείρων τους , συναρπάζει τους πολλούς φανατικούς του αθλήματος.

Στα επιμέρους, αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδια-ρόλων(role-play).

Όλοι μπορούν να παίξουν στο Airsoft!!!

Οι παίκτες μπορεί να είναι στο επάγγελμα τραπεζικοί υπάλληλοι, ασφαλιστές ,γραμματείς, φοιτητές, αλλά στο παιχνίδι μετατρέπονται σε Λοκατζίδες(GreenBerets), εκτελεστές(Assassins) , μέλη ειδικών δυνάμεων(Swat) και σε επίλεκτους του ναυτικού(NavySeals). Η μόνη προϋποθεση είναι οτι θα πρέπει να είστε απο 18 και πάνω....

 

Το τελικό μας συμπέρασμα είναι ότι το Airsoftείναι ένα πολύ δημοφιλές χόμπι που υποστηρίζεται από νομοταγή άτομα.

Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.