Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Ενοικίαση αυτοκινήτων
Τηλ:22510 20391
Κιν:6936057676
email:info@rentacarlesvos.gr
Δ/νση:Τζ Αριστάρχου 1
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Σας καλωσορίζουμε στο Discover Car Rentalτην πιο αξιόπιστη εταιρεία ενοικιασεις αυτοκινητων Μυτιληνη και  Λέσβο!

Το Discover Car Rental είναι ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Μυτιλήνη. Προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην καλύτερη τιμή της αγοράς και διαθέτει έναν υπερσύγχρονο στόλο αυτοκινήτων. Άνεση και ασφάλεια στην μετακίνησή σας σε όλο το νησί της Λέσβου με την εγγύηση Discover Car Rental. Το νησί σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

 

Μπορείτε να παραλάβετε το όχημα που σας ενδιαφέρει από το Αεροδρόμιο Μυτιλήνης (Οδυσσέας Ελύτης), από το λιμάνι της Μυτιλήνης ή την διεύθυνση διαμονής σας.

 

Σχεδιάζετε τις διακοπές σας στην Λέσβο;

 Ξεκινήστε με την ενοικίαση αυτοκινήτου από την εταιρία μας και εξερευνήσετε με άνεση και ασφάλεια προορισμούς όπως ο Μόλυβος, η Ερεσός, ο Μανταμάδος, η Σκάλα Καλλονής, η Θερμή, η Αγιάσος και το απολιθωμένο δάσος στο Σίγρι. Η άριστη εξυπηρέτηση και οι τιμές μας διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και την οικονομικότερη λύση για την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας.

Κάνετε την κράτηση σας (online), μέσω email: info@rentacarlesvos.gr ή τηλεφωνική κράτηση: +30 22510 20391 - Κινητό: +30 6936 057676

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε στις ακόλουθες σελίδες:

http://rentacarlesvos.gr/el

http://www.lesvoscar.gr/index.html

Φωτογραφίες Επιχείρησης
Google Maps
Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.