Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Εθελοντικός Σύλλογος Αιμοδοτών
Τηλ:22510-40777
email:seamdom@gmail.com
Δ/νση:Π. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 1
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης (Σ.Ε.Α.Δ.Ο.Σ.Μ.), μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α),  τέταρτος σε προσφορά αίματος πανελλαδικά, βραβευμένος τρεις φορές από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ως ο καλύτερος στο νομό Λέσβου, και με αριθμό μελών άνω των τριών χιλιάδων μελών.

Σκοπός του Συλλόγου είναι η εθελοντική αιμοδοσία και η δωρεά οργάνων ή ιστών σώματος και μυελού των οστών, η δημιουργία δεσμών αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του, η υγειονομική ανάπτυξη της Μυτιλήνης με την συμμετοχή και συνεργασία του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και η εξασφάλιση της ποσότητας αίματος που απαιτείται για τις ανάγκες των κατοίκων της, ιδιαίτερα δε αυτών που έχουν προβλήματα με χρόνιες παθήσεις.

Τα γραφεία του Συλλόγου είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 – 14:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

 

Με τη δική σας συμμετοχή οι Εθελοντικές Αιμοδοσίες θα είναι πιο σημαντικές και επιτυχημένες. Προσκαλέστε τους δικούς σας ανθρώπους, τους φίλους σας, τους γνωστούς σας ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ… ΖΩΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ!

Κάθε σπίτι και ένας Εθελοντής Αιμοδότης.

 

 

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΖΩΗ, τότε η ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ

Φωτογραφίες Επιχείρησης
Google Maps
Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.