Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Screamer
Κατάστημα Πληροφορικής
Τηλ:2251055877
Κιν:6977708497
email:info@computerexchange.gr
Δ/νση:Καβέτζου 40
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Όραμά μας είναι να σας παρέχουμε αξιόπιστες, οικονομικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οι οποίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Σας αντιμετωπίζουμε με ειλικρίνεια και σεβασμό γι αυτό και έχουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Συμμετέχουμε στις ανησυχίες του πελάτη και μέσα από τις γνώσεις μας προτείνουμε λύσεις και ιδέες που μπορούν να κάνουν τον τεχνολογικό του εξοπλισμό πιο παραγωγικό και πιο εύχρηστο.

 

Παραδίδουμε κάθε τεχνολογικό εξοπλισμό μετά από επισκευή, σε άριστη λειτουργική κατάσταση από άποψη λογισμικού και υλικού, ώστε οι πελάτες μας να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και να μην χρειάζεται να επισκευάζουν πολλές φορές το ίδιο προϊόν.

Φωτογραφίες Επιχείρησης
Google Maps
Ενδεικτικά Προϊόντα
Καλάθι Αγορών (0 Προϊόντα)
Σύνολο: €0,00
Το καλάθι αγορών σας είναι κενό!
Λίστα Αναρτημένων Προϊόντων Επιχείρησης
Κατηγορίες Προϊόντων: Προβολή ανά:
Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.