Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Γραφιστικό Γραφείο
Τηλ:2251027116
email:info@newpixels.gr
Δ/νση:Καβέτζου 38
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Achilleas Kiachagias ● www.newpixels.gr
Υπηρεσιες Γραφιστικής / Graphic Design

Tηλ. 22510 27116  / info@newpixels.gr

 

 

Στο δημιουργικό και εκτυπωτικό γραφείο newpixels.gr μπορούμε να αναλάβουμε υπεύθυνα να δημιουργήσουμε την πλήρη εταιρική σας ταυτότητα δηλαδή από το logo, την κάρτα, το διαφημιστικό έντυπο, το επιστολόχαρτο και τη διαφημιστική κατεύθυνση της επιχείρησής σας.

Η δημιουργία αλλά και η εκτύπωση γίνεται πάντα με σωστό συνδυασμό της πρακτικότητας της αισθητικής και της οικονομίας ώστε το αποτέλεσμα και το επίπεδο της δουλειάς να κοστίσει όσο δυνατόν λιγότερα χρήματα

Στο γραφείο μας όμως μπορείτε να απευθυνθείτε ακόμα και για μεμονωμένες «μικρές» εργασίες όπως για παράδειγμα Σχεδιασμό και εκτύπωση 100 επαγγελματικών καρτών, προσκλήσεων, μικρή ποσότητα (1 έως ?.) διαφημιστικών εντύπων χωρίς να μειώσουμε όμως την ποιότητα και την καλαισθησία της δουλειάς μας!

Φωτογραφίες Επιχείρησης
Google Maps
Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.