Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Ταβέρνα-Ουζερί-Μεζεδοπωλείο
Τηλ:2251 047553
email:
Δ/νση:Αιγαίου 5
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Σας καλωσορίζουμε στο πρώτο tapas coffee στη Λέσβο, το Beja.

 

Η Beja είναι μια μικρή πανέμορφη πόλη στην περιοχή Αλεν-τέζου στην Πορτογαλία και που σημαίνει κατά λέξη «πέρα από τον ποταμό Τάγο»,και η οποία  είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Αντώνη Γκιγκιλίνη, ιδιοκτήτη του Café-Bar.

Από νωρίς το πρωί με το καφεδάκι σας, εώς αργά τη νύχτα το Bejaυπόσχεται να σας ανταμείψει με την επιλογή σας να το επισκεφτείτε.

Το μικρό αυτό στέκι στα Λαδάδικα έρχεται να αλλάξει τη διασκέδαση , να δώσει  μία άλλη αίσθηση εποχής και να μας δώσει κάτι που δεν θα το βρούμε στη Λέσβο.

Μεζαδάκια, ωραία tapas, λαχταριστές γεύσεις σε πολύ καλές τιμές, μαζί με ποικιλίες για κρασί ή μπύρα είναι λίγα από αυτά που θα βρείτε στο Café Bar.

Η μουσική συνήθως είναι funk, soul και rock, ενώ πραγματοποιούνται πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις ζωγραφικής

Το καλοκαιράκι σίγουρα απολαμβάνουμε το δροσιστικό coctail μας στην αυλή του και ταξιδεύουμε σε άλλες εποχές από το πως είναι φτιαγμένη όλη η γειτονιά.

 

Σίγουρα το Bejaαποτελεί μία ξεχωριστή vintageνότα στο κέντρο της πόλης, που όλοι θα θέλουμε να την ακούσουμε.

Φωτογραφίες Επιχείρησης
Google Maps
Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.