Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Μεσιτικό Γραφείο
Τηλ:2251030954
email:info@lesvosmesitis.gr
Δ/νση:Καβέτσου 28
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Το μεσιτικό γραφείο Νομικός ιδρύθηκε στα μέσα του 2012. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή του, το μεσιτικό γραφείο Νομικός, με τη έμπειρη και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του, μπορεί να σας παρέχει καινοτόμες και αποτελεσματικές προτάσεις. Το γραφείο μας έχει ως βασικό του στόχο, την άμεση εξυπηρέτηση, την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών σας, καθώς και την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Αναλαμβάνουμε την αγοραπωλησία και εκμίσθωση των ακινήτων σας καθώς και τη αξιολόγηση της τιμής τους. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων ( κατοικίες, επαγγελματικά ακίνητα, γη). Διενεργούμε σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις ανάγκες των πελατών μας. Αναγνωρίζουμε τη σημαντικότητα της στέγασης και της σωστής επένδυσης, κατανοούμε την αναγκαιότητα για οικονομικές επιλογές και θέτουμε σε προτεραιότητα την ικανοποίηση των πελατών μας.

Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η ασφάλεια των συναλλαγών των πελατών μας, είναι απολύτως εγγυημένη από το γραφείο μας. Ο χώρος στον οποίο στεγάζεται το γραφείο μας, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Μυτιλήνης. Επίσης διαθέτουμε έναν εντυπωσιακό πίνακα αναγγελιών των ακινήτων, στον προαύλιο χώρο, μέσω του οποίου προβάλλονται τα ακίνητά σας

Φωτογραφίες Επιχείρησης
Google Maps
Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.