Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
APRHODITE Professional Haircare
Τηλ:22510-45101
email:
Δ/νση:Στράτη Μυριβήλη 27
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Σας καλωσορίζουμε στη σελίδα του MyG της σελίδας  APHRODITE Professional Haircare

Το κομμωτήριό μας εδώ και χρόνια απολαμβάνει της εκτίμησης του κοινού της Λέσβου .

Η χρησιμοποίηση επώνυμων προϊόντων, η τήρηση κανόνων υγιεινής, οι οικονομικές τιμές ,αλλά και οι προσφορές μας αποτελούν τα βασικά συστατικά της σύνθεσης του κομμωτηρίου μας.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Αφροδίτη Λύτρα είναι απόφοιτος της παγκοσμίου φήμης ακαδημία του  Vidal Sassoon  και Toni & Guy ,ενώ η ίδια έχει συμμετάσχει σε συνεχή συνέδρια δια βίου εκπαίδευσης κομμωτικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εμπειρία της , σε συνδυασμό με τη φαντασία και τις νέες τάσεις της μόδας σας δίνουν το βέλτιστο αποτέλεσμα για τα μαλλιά σας.

Η ίδια και η ομάδα της σας περιμένουν σε ένα πολύ όμορφο χώρο στην οδό Στρατή Μυριβήλη 27 , έτοιμοι να ανταποκριθούν σε οτιδήποτε χρειαστείτε ή θελήσετε σε σχέση με τη φροντίδα της αισθητικής των μαλλιών σας.

Στο κομμωτήριό μας θα βρείτε ποιοτικές  υπηρεσίες με υψηλού επιπέδου επώνυμα προϊόντα όπως  (L’OREAL PROFESSIONNEL, CHI. ΙΝΟΑ, MAJIREL).

Παράλληλα , επειδή ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό τύπο μαλλιών, σας δίνεται η ευκαιρία για συμβουλευτικές θεραπείες, για μεγαλύτερη δυναμική στο κράτημα των μαλλιών σας ,όπως βέβαια και στο καλλωπισμό σας.

Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι σε εμάς η ποιότητα είναι η μεγαλύτερη αρχή, η οποία μας ωθεί στο να σας δώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η δικιά σας ευχαρίστηση είναι ο δικός μας βασικός  πυλώνας του καταστήματος.

Σας περιμένουμε λοιπόν!!

 

Το ωράριο του καταστήματος είναι

 Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη-Πέμπτη 09.00-13:30, 17:00 -20:30, Τετάρτη 09.00-14.00, Παρασκευή 09.00-18:00, Σάββατο 09.00-16.00.

Φωτογραφίες Επιχείρησης
Google Maps
Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.