Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Μαιευτήρας - Γυναικολόγος
Τηλ:2251028960
Κιν:6972705294
email:info@drkyriakopoulos.gr
Δ/νση:Π. Κουντουριώτη 47Γ (1ος Όροφος)
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Το ιατρείο του χειρουργού μαιευτήρα-γυναικολόγου Κυριακόπουλου Κωνσταντίνου βρίσκεται στο κέντρο της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα στην οδό Π.Κουντουριώτου 47 Γ (εμπορικό κέντρο Μαλλιαρού-1ος όροφος).

Ο γυναικολόγος Κυριακόπουλος Κωνσταντίνος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσ/νίκης (ΑΠΘ) , της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) καθώς και υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκτός από το ιδιωτικό του ιατρείο το οποίο διατηρεί, είναι συνεργάτης των μαιευτηρίωνΙΑΣΩ,ΡΕΑ  και ΓΑΙΑ.

Με ολοκληρωμένες σπουδές και συνεχή επιμόρφωση σε ιατρικά και γυναικολογικά ζητήματα προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, έγκυρη διάγνωση και υπεύθυνη συμβουλευτική για γυναικολογικές παθήσεις αλλά και για την ομαλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης σε κάθε στάδιο.

Ειδικεύεται στους εξής τομείς:

  • Γυναικολογική Ενδοσκόπηση (λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση)
  • Κύηση Υψηλού Κινδύνου
  • Ουρογυναικολογία, ακράτεια
  • Υπογονιμότητα
  • Παθολογία τραχήλου

Το σύγχρονο γυναικολογικό του ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα (κολπικός και κοιλιακός υπέρηχος, κολποσκόπιο, Laser).

Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.