Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Screamer
Με κάθε κατασκευή ιστοσελίδας της επιχείρησής σας από την Cyber PlanNet, δώρο η συνδρομή στο myG ως My Sponsor!
Παροχή Υπηρεσιών Πληροφορικής
Υπευθ:Βαγγέλης Γογγολίδης
Τηλ:2251055520
email:info@cyberplannet.gr
Δ/νση:Π. Κουντουριώτη 47Γ
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Η Cyber PlanNet είναι μια ανερχόμενη επιχείρηση στο χώρο της πληροφορικής στην Μυτιλήνη και εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την κατασκευή προϊόντων πληροφορικής και λογισμικού. Βασικές υπηρεσίες που μπορείτε να λάβετε αποτελούν οι ακόλουθες:

Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και η βαθία γνώση του αντικειμένου της πληροφορικής διασφαλίζει για εσάς και την επιχείρησή σας στην λήψη προϊόντων και υπηρεσιών τελευταίας γενιάς σε πολύ προσιτές τιμές.

Φωτογραφίες Επιχείρησης
Google Maps
Ενδεικτικά Προϊόντα
Κατασκευή Ιστοσελίδας
Κατασκευή eshop

Η κρίση έχει οδηγήσει τους καταναλωτές να αναζητούν μέσω διαδικτύου την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Κατασκευάστε και εσείς το δικό σας κατάστημα πώλησης προϊόντων και αποκτήστε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε σε μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό άμεσα και εύκολα, μέσω του Διαδικτύου.

Κατασκευή εφαρμογής σε Android/iOS

Η ανάπτυξη εφαρμογών για ευφυείς συσκευές αποτελεί το νέο μεγάλο market trend. Απευθυνθείτε στους πελάτες σας και προβάλετε τα προϊόντα σας μέσα από μια εφαρμογή με ένα κλικ στην παλάμη τους!

Μηχανοργάνωση Επιχείρησης

Οργανώστε εύκολα και γρήγορα την επιχείρησή σας με προγράμματα κατασκευασμένα ειδικά για εσάς και τις ανάγκες σας. Περιγράψτε μας το πρόβλημα που θέλετε να λύσετε και εμεις άμεσα θα κατασκευάστουμε ένα πρόγραμμα για εσάς με τις λειτουργίες που επιθυμείτε, χωρίς καμία επιπλέον πολυπλοκότητα.

Καλάθι Αγορών (0 Προϊόντα)
Σύνολο: €0,00
Το καλάθι αγορών σας είναι κενό!
Λίστα Αναρτημένων Προϊόντων Επιχείρησης
Κατηγορίες Προϊόντων: Προβολή ανά:
Μηχανοργάνωση Επιχείρησης
Δεν ορίστηκε Κόστος Αγοράς
Κατασκευή εφαρμογής σε Android/iOS
Δεν ορίστηκε Κόστος Αγοράς
Κατασκευή eshop
Δεν ορίστηκε Κόστος Αγοράς
Κατασκευή Ιστοσελίδας
Δεν ορίστηκε Κόστος Αγοράς
Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.