Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Τηλ:22510 23400
Κιν:6947365944
email:info@new-life.gr
Δ/νση:Ολύμπου 7
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης, σε ένα παραδοσιακό αρχοντικό του 19ου αιώνα. Η ιστορία του κτίσματος ξεκινάει σε μια εποχή ακμής και ευημερίας από έναν πλούσιο ελαιοκτήμονα. Αρκετά χρόνια μετά στέγασε την τοπική Αγροφυλακή. Εδώ και λίγο καιρό ανακαινίστηκε προσφέροντας διαμονή στους επισκέπτες του νησιού με πολύ μεράκι και σεβασμό στην παράδοση

 Με μια πρώτη ματιά, μπορεί κανείς να δει, ανεξίτηλα σημάδια ενός ολόκληρου αιώνα και μιας άλλης εποχής. Τοιχογραφίες, παλιά χειροποίητα έπιπλα, αντίκες και άλλα αντικείμενα από το παρελθόν, κοσμούν τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο. Παράλληλα, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια New Life προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις στους επισκέπτες. Σ'αυτά αξίζει να προσθέσουμε τον ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλόξενο χαρακτήρα του ιδιοκτήτη! Τα εξαιρετικά κοκτέιλ που ίδιος φτιάχνει στο μπαρ που βρίσκεται στην αυλή, είναι μόνο μια μικρή γεύση αυτών που θα συναντήσετε Όλα τα παραπάνω αποτελούν εγγύηση για την ευχάριστη και ενδιαφέρουσα διαμονή σας!

Φωτογραφίες Επιχείρησης
Google Maps
Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.