Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Αξεσουαρ και ειδη ενδυσης μοτοσικλετιστων
Τηλ:22510 48733
email:ladisva@yahoo.gr
Δ/νση:Αεροπόρου Γιανναρέλη 46
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

ΤΟ 2010 ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ.

ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑΝΕ ME THN ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΕΝΔΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

ΚΡΑΝΗ,ΒΑΛΙΤΣΕΣ,ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ,ΜΠΟΥΦΑΝ,ΜΠΟΤΕΣ/ΜΠΟΤΑΚΙΑ,ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ,ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ MOTOCROSS ΚΑΙ STREET ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ,ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ,ΒΑΣΕΙΣ GPS,ΤΑNK BAG,SIDE BAG ,ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ,ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ Κ.Τ.Λ 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΑΣ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ.

5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΤΟ-X.S ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

Φωτογραφίες Επιχείρησης
Google Maps
Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.