Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών
Τηλ:2251037133
Κιν:6947704600
email:mike@kedu.gr
Δ/νση:ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΥΣΗΣ 17 - ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Με μια δυναμική παρουσία 15 ετών στο χώρο της Ξενώγλωσσης Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης, συνεχίζει την προσπάθειά της να συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας ουσιαστικής και αρτιότερης επαγγελματικής κατάρτισης. Είναι γεγονός ότι η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας απαιτεί πολύπλευρη κατάρτιση και διαρκή επιμόρφωση.


Σας δίνουμε τις βάσεις
 και τα απαραίτητα εφόδια για την καλύτερη δυνατή σταδιοδρομία σας και καταξίωσή σας μέσα στην κοινωνία της ραγδαίας εξέλιξης και της αυτοματοποίησης των πάντων. Οι σημερινές αλλαγές στις συνθήκες και τα μέσα στην παραγωγική διαδικασία έχουν αλλάξει. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει δημιουργήσει μια σειρά από εξειδικευμένες γνώσειςπου πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εργασίας σήμερα, καθώς οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες απ’ ότι ήταν παλιότερα. 

Στο Ρυθμό των Ευρωπαϊκών Εξελίξεων

Είμαστε από τα πιο σύγχρονο και εξειδικευμένο εργαστήριο ελευθέρων σπουδών, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Παρέχει ευρωπαϊκού επιπέδου εκπαίδευση σε πολλές περιζήτητες ειδικότητεςκαι ολοκληρωμένη κατάρτιση σε κάθε ενδιαφερόμενο, προκειμένου να ανταποκριθεί επιτυχώς στις σύγχρονες εργασιακές ανάγκες.

 

Στο Πλευρό Κάθε Εκπαιδευτικής Ανάγκης
Προσφέρουμε προγράμματα σπουδών υψηλού επιπέδου, σε απόφοιτους Λυκείου, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, πτυχιούχους, ανέργους, φοιτητές και μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα αναγκών.


Με Πλεονεκτήματα που Εξασφαλίζουν το Επαγγελματικό σας Μέλλον

Μέσα σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, με άρτια υλικοτεχνική υποδομή, θέτουμε τις βάσεις για τησίγουρη επίτευξη των στόχων κάθε ενδιαφερόμενου.

Φωτογραφίες Επιχείρησης
Google Maps
Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.