Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Κέντρο Δομικών-Χημικών-Μονωτικών Υλικών και Κουφωμάτων
Τηλ:22510-45022
email:monmyt@otenet.gr
Δ/νση:Παγανή Μυτιλήνης
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Σας καλωσορίζουμε στο κατάστημα Μονωτική Μυτιλήνης.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις εταιρίες που χρησιμοποιούμε, τις κατηγορίες των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτουμε όπως και τις προσφορές που έχουμε για το κοινό.

Συνεργάτες μας οι μεγαλύτερες εταιρίες , όπως η Baumit,Marmoline,StyleBeton,Petrokoll,Fibrotermika,Bauer,Diadem ,Fibrex Ανακλαστική Θερμομόνωση,Method,Homestyle,Benelux και η Penetron που μας δίνουν τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, ποιοτικά και πάντα οικονομικά.

Η λύση στη μόνωση, στα κουφώματα, στα σταμπωτά δάπεδα, την εσωτερική και εξωτερική σκίαση, στην εξωτερική θερμομόνωση, στους έτοιμους σοβάδες, στις κόλλες πλακιδιών ,αλλά και στα greenroofsείναι μία ,η Μονωτική Μυτιλήνης.

 

Θα μας βρείτε στην Παγανή Μυτιλήνης και στο τηλέφωνο 2251045022

Φωτογραφίες Επιχείρησης
Google Maps
Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.