Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Χρωματοπωλείο
Τηλ:2251020192
email:
Δ/νση:Διεύθυνση. Παπαδιαμάντη 4Α
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Γνωρίστε την μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων που σας προσφέρουμε με τα 4 συστήματα ανάμιξης που διαθέτουμε (Βιβεχρώμ, Χρωτέχ, Brillux, Vernilac), καθώς και τους τρόπους διακόσμησης των τοίχων με τις ιταλικές τεχνοτροπίες του Georgio Graesan & friends, με σύγχρονες ταπετσαρίες τοίχου και τα διάφορα διακοσμητικά αυτοκόλλητα

Ενημερωθείτε για τα νέα συστήματα στεγανώσεων και θερμομονώσεων που υπάρχουν στην αγορά.

 

Σε ο,τι αφορά τον τομέα των ανελκυστήρων η επιχείρηση συνεχίζει επί 30 και πλέον συναπτά έτη, τη μελέτη , την εγκατάσταση καθώς και τη συντήρηση των ανελκυστήρων με την εγγύηση της πολύχρονης πείρας μας. Αντιπροσωπεύουμε την Ελληνική πολυεθνική εταιρεία ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων KLEEMANN.

Φωτογραφίες Επιχείρησης
Google Maps
Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.