Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Γυμναστήριο
Τηλ:2251028970
email:
Δ/νση:Ν ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ 11
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Ο απόλυτος lifestyle πολυχώρος και η καθημερινή μας συνήθεια. Ιδανικός χώρος άθλησης, υγιεινής διατροφής, ομορφιάς και ευεξίας. Το γυμναστήριο μας σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που τους ταιριάζει. Οι άρτια καταρτισμένοι γυμναστές και γυμνάστριες μας σας περιμένουν σε έναν εντυπωσιακό χώρο πλαισιωμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Οι εγκαταστάσεις μας είναι δίπλα στην πόλη αλλά και μέσα στο πράσινο συνδυάζοντας έτσι  την ευκολία πρόσβασης με το άνετο parking και την απόλυτη απόδραση στη φύση.

Το Ο2 με την υποστήριξη της GRAFTS ( η μεγαλύτερη σχολή Aerobic & fitness στην Ελλάδα) παρέχει τα πλέον σύγχρονα και επιστημονικά καταρτισμένα ομαδικά προγράμματα όπως pilates, crossfit, aerobic, step, zumba, powerfit , abs&hips, dance. Όπως επίσης και τη δυνατότητα επιλογής υπηρεσιών Personal Training, powerplate , TRX. 

Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.