Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Κατάστημα Γεωργικών Μηχανημάτων - Εφοδίων
Τηλ:ΤΗΛ/FAX : 2251032600
email:nvomvonis@hotmail.com
Δ/νση:6ο χλμ Μυτιλήνης - Θερμής (Έναντι Αφάλωνα), Μυτιλήνη, 81100, ΛΕΣΒΟΥ
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία Νικόλαος Μ. Βομβόνης & Σια Ο.Ε. βρίσκεται σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, με άνετο πάρκινγκ, στο 6ο Χιλιόμετρο Μυτιλήνης-Θερμής (Έναντι του Αφάλωνα). Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται χρονια στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, σε οτι έχει να κάνει με τη γεωργική παραγωγή καθώς και στη σύνταξη γεωτεχνικών μελετών (σχέδια βελτίωσης, νέοι γεωργοί, βιολογικη γεωργία), με υπεύθυνη και έγκυρη ενημέρωση σε όλα τα αγροτικά θέματα. 

Αντιπροσωπεύει μεγάλες εταιρίες στο χώρο όπως τα αναγνωρισμένης αξίας γεωργικά μηχανήμτα Husqvarna των οποίων είναι επίσημος αντιπρόσωπος στο νησί της Λέσβου, καθώς και εταιρέιες όπως Oregon, Robin Subaru, Zanon, Honda, Kawasaki, Fort, Saer, Retificio Padano.

Αλυσοπρίονα, θαμνοκοπτικά, σκαπτικά, ελαιοραβδιστικά, μηχανήματα ελαιοσυλλογής, ελαιόδιχτα, δεξαμενές λαδιού, γεννήτριες, αντλίες, κινητήρες βενζίνης, κινητήρες πετρελαίου, κομπρεσέρ, πλυστικά, είδη άρδευσης, είδη κήπου, γεωργικά φάρμακα, σπόροι, λιπάσματα, χώματα, πετρογκάζ, λούξ, είδη υγαερίου, ανταλλακτικά είναι κάποιες απο τις βασικές δραστηριότητες.

Με το εξειδικευμένο προσωπικό της σας προσφέρει πλήρης τεχνική υποστήριξη όλων των μηχανημάτων, με οργανωμέμο service και ανταλλακτικά.

Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.