Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Οινοπαντοπωλείο
Τηλ:2251044076
Κιν:6947302462
email:
Δ/νση:Ανδριώτου 1 (Βαρεία Μυτιλήνης)
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Το 1market ήρθε στην Μυτιλήνη για να σας προσφέρει άρτια εξυπηρέτηση με ποιοτικά προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση του καταναλωτή στην εύρεση των καλύτερων και ελληνικών προίόντων κατανάλωσης της αγοράς.

Το e-shop θα λειτουργήσει σταδιακά μέσα στον χειμώνα.

Αρχικά , στο σπίτι σας θα έρχονται παραγγελίες άνω των 15 ευρώ στο τηλέφωνο 2251044076 (Για Κράτηγο,Βαρειά,Περιοχή Ξενία εώς Ναυτικό Όμιλό)

Επίσης, για όλες τις άλλες περιοχές , κυρίως κέντρο, Χρυσομαλλούσα, Επάνω Σκάλα,Καλιθέα κτλ θα πρέπει οι παραγγελίες να υπερβαίνουν τα 30 ευρώ

Τέλος, on line θα είναι οι προσφορές και τα νέα προιόντα , έτσι ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για το κατάστημά μας!!!

Φωτογραφίες Επιχείρησης
Google Maps
Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.