Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Πρατήριο καυσίμων
Τηλ:22510-47422
email:
Δ/νση:Ελ Βενιζέλου 27Α
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Σας καλωσορίζουμε στο Πρατήριο Υγρών Καυσίμων του Παναγιώτη Δ Τυροπώλη. Το κατάστημά μας μετρά 17 έτη στον τομέα μας και αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για το αυτοκίνητό σας.

Το κατάστημά μας λειτουργεί 24 ώρες κάθε ημέρα, όλο τον χρόνο.

Είμαστε συγχρόνως, εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Pirelli, οπότε σε εμάς θα βρείτε τις καλύτερες τιμές για ελαστικά Pirelli. Στα επιμέρους αξίζει να αναφέρουμε ότι διαθέτουμε πλυντήριο , το οποίο άμεσα όλη την ημέρα είναι διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει στις καλύτερες και πιο οικονομικές τιμές.

Στις προσφερόμενες υπηρεσίες είναι γόνιμο να επισημανθεί το «ξεθάμπωμα φαναριών», που είναι κομβικής σημασίας για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Στα επιπρόσθετα είμαστε κέντρο διανομής πετρελαίου θέρμανσης. Τέλος, μπορείτε να βρείτε επιπλέον οτιδήποτε θέλετε για το αυτοκίνητό σας(λάδια ανώτερης ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία , αρωματικά ,αυτοκόλλητα μέχρι και μικρό σνακ για τον δρόμο.)

Βρισκόμαστε στο κέντρο της Μυτιλήνης(Ελ Βενιζέλου 27Α) και το τηλέφωνο της επιχείρησης είναι το 2251047422

Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.