Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Εμπόριο Αναλωσίμων H/Y
Τηλ:22510 34337
Κιν:6972752709
email:etonerstore@gmail.com
Δ/νση:Αλκαίου 14
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Στην οδό Αλκαίου 14 βρίσκεται το κατάστημα Roll-inkPrint.

Η Roll-InkPrint είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε στον Πειραιά  και εξειδικεύεται στον χώρο της αναγόμωσης μελανιών και ανακατασκευής τόνερ.

Διαθέτει ένα δίκτυο καταστημάτων για όλη την Ελλάδα .

Αντιπρόσωπος στην Λέσβο είναι ο κύριος Στέλιος Καρούλης.

Αναλαμβάνουμε αναγομώσεις μελανιών και ανακατασκευές τόνερ.

Διαθέτουμε συμβατά και γνήσια μελάνια και τόνερ όλων των εταιριών στις πιο ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Με την αναγόμωση μελανιών και την ανακατασκευή τόνερ μειώνεται το κόστος των αναλώσιμων μέχρι και 65% προσφέροντας σας εγγυημένη ποιότητα, εφάμιλλη των εργοστασιακών. 

Διαθέτουμε περιφερειακά υπολογιστών και μία μεγάλη γκάμα ειδών γραφικής ύλης , τα πάντα για το γραφείο σας δηλαδή από κλασέρ αρχειοθέτησης ,ημερολόγια, τετράδια, στυλό και άλλα ,μέχρι τα λογιστικά σας έντυπα και πολλά άλλα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας ή του γραφείου σας.

Εξασφαλίστε την ποιότητα εκτύπωσης , την εγγύηση του εκτυπωτή και εξοικονομήστε χρήματα.

Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.