Χρήστες Myg
Επιχειρήσεις
Εμπόριο Επίπλων Φράγκος
Τηλ:22510-86040, 22710-78488
email:pafragosxios@gmail.com
Δ/νση:8ο χλμ Μυτιλήνης-Καλλονής
Ιστοσελίδα:Προβολή
Περιγραφή Επιχείρησης

Οι καλύτερες επιλογές επίπλων στο Βόρειο Αιγαίο, Λέσβο και Χίο.
Άπειρα έπιπλα, υφάσματα, κρεβάτια-αυτοκίνητα, φωτιστικά, κουρτίνες, χαλιά, που οι έμπειροι διακοσμητές μας και το εξυπηρετικό και ικανότατο προσωπικό μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να συνδυάσετε σύμφωνα με τα όνειρά σας ή και να τα προσαρμόσετε στους χώρους σας χάρη στο ξυλουργικό μας εργαστήριο.

Σχετικά με Εμάς 

Η εταιρία μας έχει έδρα το Χαλκειό της Χίου και κρατά δύο γενιές. Οι ανησυχίες και οι τεχνικές γνώσεις ώθησαν τον ιδρυτή στη δημιουργία ξυλουργικού εργοστασίου που μπορεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας για κάθε ξύλινη κατασκευή στο χώρο σας.

Η δεύτερη γενιά επεκτάθηκε στο εμπόριο. Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές εντός και εκτός Ελλάδος και έχουμε πετύχει τις εκλεκτότερες επιλογές στις φθηνότερες τιμές!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας λειτουργούν τρία καταστήματα. Δύο στο νομό Χίου και ένα στο νομό Λέσβου:

Το κατάστημά μας στη Λάρσο στο νομό Λέσβου

Το κατάστημά μας στο νομό Λέσβου βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση Λάρσο στο 8ο χλμ Μυτιλήνης-Καλλονής. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα επίπλων, η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε κατοικίας καθώς και επαγγελματικού χώρου. Επίσης θα βρείτε εκτός από έπιπλα όλα τα αξεσουάρ που συνοδεύουν το κάθε δωμάτιο, όπως φωτιστικά, χαλιά , κουρτίνες, διακοσμητικά καθώς και πολλά άλλα είδη.

Μέσω του site μας  www.fragosepipla.gr  μπορείτε να παραγγείλετε τα  έπιπλα που σας ενδιαφέρουν. Το κόστος μεταφοράς και τοποθέτησης περιλαμβάνεται στην τιμή στις περιοχές που έχουμε καταστήματα λιανικής. Επίσης κατόπιν συνεννόησης παραδίδουμε δωρεάν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, παραδίδουμε δωρεάν μέχρι τα πρακτορεία της επιλογή σας.

 

Επικοινωνία με την Επιχείρηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
X

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με χρήση chat με την επιχείρηση πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο με τον λογαριασμό σας.Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να προβείτε στην δημιουργία λογαριασμού.
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός Πρόσβασης:

Ανώνυμη Επικοινωνία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ανώνυμα. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός θα ισχύει μόνο για το τρέχων κατάστημα και δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε στην συνομιλία εάν ξαναεισέλθετε.